Fjernvarme

fjernvarme

Hvorfor vælge fjernvarme?

Fjernvarme er næsten CO2 neturalt, og derfor vælger mange også at skifte deres gas- eller oliefyr ud med et fjernvarmeanlæg.

Der er en en lang række fordele ved at skifte din nuværende varmekilde ud med et fjernvarmeanlæg, eksempelvis:

 • miljøvenlig varmekilde
 • mindre varmeudgifter end ved gas- og oliefyr
 • ingen vedligeholdelse
 • ingen støj- eller lugtgener
 • fremtidssikret varmekilde (anlægget kan reguleres til at bruge forskellige varmekilder som solenergi, varmt vand og vindenergi)
 • hurtig og nem installering

Er fjernvarme en miljøvenlig løsning?

Fjernvarme er den varmekilde, der udleder mindst CO2 sammenlignet med andre varmekilder. Et naturgasfyr udleder 0,205 kg CO2 pr. kWh årligt, hvorimod et fjernvarmeanlæg kun udleder 0,130 kg CO2 pr. kWh.

En anden vigtig faktor at have for øje er energikilden til fjernvarme. Fjernvarmens energikilde er “overskudsenergi”, altså spildvarme eller kraftvarme fra produktion af elektricitet. Ved at udnytte alle ressourcerne ved produktion af el, undgår vi at bruge store mængder af fossile brændstoffer, som forurener og har en negativ effekt på ozonlaget.

Skal du have installeret fjernvarme? Så ring til os!

Vi har mange års erfaring med installation af fjernvarme, og installerer dit nye fjernvarmeanlæg hurtigt og nemt. Vi bistår gerne med gode råd og vejledning af dit fjernvarmeanlæg, og i samråd med dig finder vi frem til den bedste løsning til dit behov.

Ring til os allerede idag på tlf. 70 87 85 17 og få et uforpligtende tilbud på din fjernvarmeinstallation.

 

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS