VVS Amager

Din autoriserede VVS-installatør nær Amager

Hos Københavns Vandservice ApS kan vi hjælpe dig med diverse opgaver inden for vand og varme. Vi ligger i kort afstand fra Amager, så hvis du bor på Amager, kan vi hurtigt rykke ud til dig og hjælpe dig med dine VVS opgaver. Vi kan udføre både små og store opgaver, og vi laver blandt andet almindeligt VVS arbejde, serviceeftersyn og installation af ventilation og klimaanlæg. Vi har en lang erfaring og viden om alle vand- og varmesystemer, og vi udfører reparationer og nye installationer på hele Sjælland. Så hvis du skal have repareret dit vandrør, installeret dit fjernvarmeanlæg eller udskiftet din radiator, står vi klar til at hjælpe.

 

Hvis du har brug for en autoriseret VVS installatør i nærheden af Amager, er Københavns Vandservice ApS et oplagt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tilbud eller en uforpligtende snak. Ring til os eller send os en e-mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

VVS døgnvagt

Hvis uheldet skulle være ude, og der opstår et akut VVS problem, kan du altid få hjælp hos Københavns Vandservice ApS. Vi har døgnvagt, og derfor kan vi hjælpe dig med akut opståede VVS problemer på alle tider af døgnet. Et akut VVS problem kan være et sprunget vandrør eller en radiator, som ikke fungerer, og du mangler varme. Vi står klar til at rykke hurtigt ud og løse dine problemer. Vi rykker ud til hele Københavnsområdet.

Ring til vores døgnvagt og få løst dine vand- og varmeproblemer på alle tider af døgnet.

Københavns Vandservice ApS tilbyder

Hos Københavns Vandservice har vi en lang viden og erfaring med diverse former for gas-, vand og varmeinstallationer.

Vi udfører alle VVS opgaver for private, og vi laver også faste aftaler med virksomheder og foreninger.

Vi kan hjælpe med:

 

Vi kan derfor tage os af din fjernvarme, hvor vi kan varetage både service og reparation. Vi kan installere dit fjernvarmeanlæg, reparere dit vandrør, udskifte dine radiatorer og udføre vand- og varmeopgaverne i køkken og på badeværelser.

Om os

Hos Københavns Vandservice ApS har vi et stærkt team af kompetente VVS’ere, som udfører dit VVS arbejde i en høj kvalitet.

Vores målsætning er at udføre VVS arbejde af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Derfor gør vi os umage ved enhver af vores opgaver, samtidig med at vi er opmærksomme på at holde dine omkostninger nede. Vi sætte en ære i at gøre de små ting i hverdagen ordentligt. For eksempel er vi altid opmærksomme på at overholde vores aftaler og rydde op efter os selv. På den måde stræber vi efter at efterlade vores kunder glade og tilfredse. Vi udfører vores arbejde i tæt samarbejde med dig, så du får præcis den løsning, du har behov for.

Hos os kan du derfor føle dig tryg ved at få udført opgaverne i en høj kvalitet uden at få unødigt store omkostninger.

Kontakt os

Hvis du har brug for en autoriseret VVS installatør i området nær Amager, er Københavns Vandservice ApS et trygt valg. Vi har fokus på kvalitet, uden at det skal gå ud over din pengepung.  Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS