Nyt badeværelse i København – Totalentreprise på badeværelser

garanti vvs

Trænger badeværelset til en opdatering – eller måske en udskiftning? Hos VVS København har vi stor ekspertise inden for VVS og mange års erfaring med totalentreprise på badeværelser.

Vi udfører alt fra renovering til nybyg, og vi tilbyder rådgivning og vejledning gennem hele processen, så du er sikret et produkt, som du bliver glad for – både nu og mange år ud i fremtiden. Du er garanteret en professionel løsning, når du overlader ansvaret for renovering, ombygning og nybyg af dit badeværelse i vores hænder.

Totalentreprise på badeværelser med dine ønsker i centrum

Hos VVS København er vi specialister i badeværelser, og vi kan stå for udarbejdelse af tegninger, levering af materialer og montering. Vi tilbyder med andre ord totalentreprise på badeværelser, og vi er med dig i hele byggeprocessen – fra den første, spæde idé til det endelige finish.

Vi er en virksomhed, som prioriterer kundepleje og personlig service højt, og vi stræber altid efter at skræddersy en løsning, der matcher lige netop dine ønsker og behov. Af samme grund er dialog og gennemsigtig kommunikation en integreret del af vores arbejde. Når vi står for totalentreprise på badeværelser er vi ligeledes ikke bare dine håndværkere – vi er dine rådgivere og dine samarbejdspartnere. Vi lytter til dine ideer og drømme, og vi anbefaler de løsninger, som er mest optimale for dig. Og vi taler selvfølgelig pænt. Du skal kunne føle dig tryg, når du handler med os. Du vil desuden altid modtage en samlet pris for hele projektet på forhånd, så du undgår kedelige, økonomiske overraskelser i den anden ende.

Dine ønsker er i centrum, når du vælger VVS København som din udbyder af totalentreprise på badeværelser – og vi går ikke, før du er tilfreds.

Få et flot nyt badeværelse med en modernisering eller en reparation

Vi stiller større og større krav til vores forskellige rum i boligen – det gælder også badeværelset. For et badeværelse skal ikke bare være funktionelt. Design, æstetik og charme er mindst lige så vigtige faktorer. Hos VVS København har vi mange års erfaring med modernisering, reparation og totalentreprise på badeværelser, og vi bistår gerne med hjælp og vejledning til dit projekt.

Vi udfører følgende opgaver:

 • Faldstammer
 • Sanitet (tilslutning eller udskiftning)
 • Armaturer og batterier
 • Toiletinstallation
 • Gulvafløb
 • Brus, kar eller spa
 • Totalentreprise på badeværelser

Gør-det-selv eller hjælp fra faglært?

Det er vigtigt, at alle dine installationer bliver udført af en fagperson. I tilfælde af vandskade eller andre uheldige situationer dækker din forsikring som oftest ikke, hvis du selv har lavet installationerne. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en autoriseret en VVS’er og el-installatør, hvis du skal have lavet ændringer på dit badeværelse.

En god huskeregel, for hvilket arbejde du selv må udføre, er: kuglehanen er grænsevagten. Kuglehanen sidder under vasken, hvor den lukker for vandforsyningen. Alt, hvad der er monteret før den, må du ikke selv røre ved. Hos VVS København er vi autoriserede VVS-installatører, og vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker professionel sparring og udførsel i forbindelse med dit badeværelsesprojekt.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for totalentreprise på badeværelser? Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Vi udarbejder gerne en 3D-tegning af dit kommende badeværelse, du har en klar ide om det endelige resultat, allerede inden vi går i gang. Vi ser frem til at høre fra dig – og til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed.

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS