VVS Vesterbro

Din VVS-installatør tæt på Vesterbro

Københavns Vandservice ApS er et professionelt VVS installationsfirma, som ligger i kort afstand fra områder som Nørrebro, Vesterbro og Østerbro i København. Vi tager VVS opgaver ind fra hele Sjælland, og vi udfører både reparationer og nye installationer.

Vi udfører diverse VVS opgaver, og vi har fokus på kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi kan varetage en lang række opgaver inden for vand og varme, og vi har en stabel af kompetente og erfarne VVS mænd, som alle gør en dyd ud af at give vores kunder en venlig og ordentlig service.  

Så hvis du bor på Vesterbro, og du har brug for at få installeret dit fjernvarmeanlæg, repareret dit vandrør eller udskiftet din radiator, er Københavns Vandservice ApS et godt sted at kontakte. Kontakt os i dag for spørgsmål, tilbud eller en uforpligtende snak. Ring til os eller send os en e-mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vores arbejdsområde

Hos Københavns Vandservice nær Vesterbro tilbyder  vi at varetage alle former for VVS opgaver for private såsom almindelige VVS opgaver og serviceeftersyn. Vi tager også gerne VVS opgaver ind fra virksomheder og foreninger og laver faste aftaler.

Så hvis du bor eller har virksomhed på Vesterbro, og du har brug for en VVS’er til at udføre dine opgaver inden for vand og varmeinstallationer, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med alt fra installation af dit fjernvarmeanlæg og reparation af dit vandrør til udskiftning af dine radiatorer og diverse vand- og varmeopgaver i køkkenet og på badeværelset.

Om os

Hos Københavns Vandservice nær Vesterbro har vi en lang erfaring og stor viden inden for området for vand, varme og gas. Vi gør en dyd ud af at udføre vores VVS opgaver i højeste kvalitet og at efterlade vores kunder glade.

 

Vi har et team af kompetente og erfarne VVS’ere, som alle arbejder efter vores målsætning om at udføre vores VVS arbejde i høj kvalitet med fokus på at holde omkostningerne nede for vores kunder. Vi stræber efter at gøre vores arbejde ordentligt og grundigt hver gang, så vi bliver valgt til den næste VVS opgave. Vi gør os blandt andet altid umage med at overholde vores aftaler og at rydde grundigt op efter os, når vi har udført vores arbejde.

Hos os kan du derfor føle dig tryg ved at få varetaget dine VVS opgaverne i en høj kvalitet uden unødigt høje omkostninger.

Kontakt os

Hvis du har brug for en autoriseret VVS installatør nær Vesterbro, er Københavns Vandservice ApS et sikkert valg. Ring til os i dag for en uforpligtende snak, eller send os en e-mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Hvis dit VVS problem er akut, kan du få hjælp i døgnets 24 timer ved at ringe til vores døgnvagt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS