VVS Storkøbenhavn

Hos VVS København udfører vi opgaver inden for VVS i hele Storkøbenhavn – fra Ishøj i syd til Holte i nord. Vores erfarne og dygtige VVS-installatører er klar til at rykke ud, når du har brug for det, uanset om opgaven er stor eller lille. Vi rådgiver dig undervejs i dine projekter, og vi er på pletten, hvis du står med en vandskade, et tilstoppet vandrør eller andre akutte problemer. Vi er til rådighed, når du har behov for professionel VVS-service i Storkøbenhavn.

VVS i Storkøbenhavn med dig og dine behov i centrum

VVS København er en virksomhed med stolte traditioner for kvalitet, kundeservice og konkurrencedygtige priser. Derfor ansætter vi udelukkende kvalitetsbevidste medarbejdere, der deler vores egne målsætninger og visioner. Det betyder, at du altid vil blive mødt af en fagligt kompetent VVS-installatør, når du ringer til VVS København med behov for at få udført opgaver inden for VVS i dit hjem eller din virksomhed i Storkøbenhavn. Vi udfører vores arbejde med præcision og øje for detaljen, og vi rydder op efter os selv, inden vi går.

Vi er desuden en virksomhed, som tilstræber at behandle vores kunder, som vi selv gerne vil behandles. Derfor taler vi pænt, når vi udfører VVS-arbejde hos dig, ligesom vi rådgiver dig om dine muligheder, så du altid er sikret en løsning, der passer til dig og dine behov – både ud fra et økonomisk og praktisk perspektiv. Og vores priser er gennemsigtige og uden skjulte meromkostninger.

Vi udfører alle opgaver inden for VVS

I løbet af vores mange år i branchen har vi opbygget en omfattende ekspertise inden for vores fag, og vi kan derfor tilbyde en bred vifte af VVS-opgaver til vores kunder i Storkøbenhavn.

Vi har speciale i badeværelser og kan stå for planlægning, projektering og udførsel af dit badeværelsesprojekt. Vi yder grundig vejledning gennem hele processen, og vi har et stærkt netværk af håndværkere i andre faggrupper. Dermed kan vi spare dig for meget tid, energi og administration i forbindelse med dine byggeprojekter. Vi tager også gerne de mindre opgaver, ligesom vi også udfører akutte opgaver inden for VVS i hele Storkøbenhavn.

VVS København udfører opgaver inden for:

 • VVS
 • Badeværelse
 • Gulv- og fjernvarme
 • Kloak
 • Ventilations- og klimaanlæg

Har du brug for en VVS’er i Storkøbenhavn?

Vil du have et uforpligtende tilbud på VVS i Storkøbenhavn? Så kontakt VVS København på tlf. 70 87 83 28 eller ved at benytte kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS