Kloakservice København

Hos VVS København har vi mange års erfaring med kloakservice, og vi udfører al slags kloakarbejde – lige fra renovering over slamsugning til rottebekæmpelse. Vi tilbyder også akut service og rykker hurtigt ud, hvis du skulle stå med et problem med kloakken, som ikke kan vente til næste dag. Med vores ekspertise og avancerede teknologi er vi det rette valg, når du har brug for professionel kloakservice.

Serviceminded kloakservice i København med vægt på kvalitet

Kloakarbejde er uden tvivl et hårdt og krævende erhverv. Men det er også et arbejde, der kræver viden og ekspertise. Derfor udvælger vi vores kloakarbejdere med stor omhu. Til dels fordi vi ønsker, at vores ønsker, at kunder forbinder vores virksomhed med kvalitet og faglig stolthed – men også fordi vi ser vores kunder som vores vigtigste aktiv. Derfor taler vores medarbejdere altid pænt, ligesom de altid fremstår præsentable, når de møder op til en opgave – det gælder også vores kloakarbejdere.

Hos VVS København bestræber vi os desuden på at have en grundig dialog med vores kunder, og vi vægter derfor rådgivning og gennemsigtig kommunikation med kunderne højt – både før, under og efter projektet. Det sikrer, at du altid har fuldt overblik over opgavens omfang og økonomi, når vi udfører kloakservice hos dig. Vi rådgiver dig selvfølgelig også om eventuelle alternativer, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning, der passer dig bedst. Hos VVS København yder vi kloakservice med kvaliteten og kundeplejen i centrum.

Kloakservice til ethvert behov

Medarbejderne i vores kloakafdeling har stor erfaring med at identificere problemer og kan med deres ekspertise give et fuldt overblik over mulige løsninger. Det giver os bedre mulighed for at kunne forebygge eventuelle fejl, som kan føre til alvorlige konsekvenser på sigt – og sikrer samtidig, at vi altid kan udbedre akutte problemer, som skal løses her og nu. Vi råder desuden over det nødvendige udstyr og ved, hvordan vi bruge det. Dermed kan vi tilbyde en alsidig og bredtfavnende kloakservice, som matcher ethvert behov.

Vi kan blandt tilbyde:

 • Kloakservice
 • Kloakrenovering
 • Kloakrensning
 • Rottebekæmpelse
 • TV-inspektion

Kontakt

Har du brug for professionel kloakservice? Eller har du et akut problem med dit kloaksystem, som kræver en proaktiv og akut løsning? Så kontakt VVS København på tlf. eller skriv til os via kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vores service er professionel, og vores priser er konkurrencedygtige.

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS