VVS Frederiksberg

Professionel VVS-installatør nær Frederiksberg

Hos Københavns Vandservice ApS får du en professionel og erfaren VVS installatør, som ligger i kort afstand fra Frederiksberg. Vi kan varetage store og små opgaver inden for vand og varme, og vi tager opgaver ind for både private og virksomheder. Vi tager opgaver ind fra hele Sjælland, så om du bor på Frederiksberg, Roskilde eller andre områder af Sjælland, varetager vi gerne din VVS opgave.

Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tilbud eller en uforpligtende snak. Ring til os eller send os en e-mail. Så gør vi vores bedste for at løse dine VVS problemer.

Sikre gas-, vand og varmeinstallationer

Hos Københavns Vandservice udfører vi alle former for opgaver inden for vand og varme. Vi har en lang erfaring og stor viden på området, og hos os kan du derfor føle dig tryg ved, at installationerne bliver lavet sikkert og ordentligt. Så om det er i dit hjem eller på din virksomhed, at et vandrør skal repareres, et fjernvarmeanlæg skal installeres eller en radiator skal udskiftes, så står vi klar til at hjælpe.

Om os

Hos Københavns Vandservice ApS får du en venlig service og et slutresultat af høj kvalitet. Vores stærke team af erfarne VVS’ere besvarer gerne dine spørgsmål og rådgiver dig i dine valg.

Vi arbejder alle ud fra samme målsætning om at udføre VVS arbejde af højeste kvalitet. Vores mål er at efterlade dig som vores kunde glad og tilfreds, så vi bliver dit oplagte valg til din næste VVS opgave. Det er vigtigt for os, at du føler dig forstået og informeret, og derfor sørger vi altid for at have en god dialog, hvor du er med i processen. På den måde vil vi sikre, at løsningerne og resultatet bliver, som du ønsker det.

Døgnvagtsservice ved akutte behov

Hos Københavns Vandservice ApS har vi en døgnvagtsservice, som sikrer, at du hurtigt kan få hjælp, hvis uheldet er ude. Det kan være i tilfælde af et sprunget vandrør, hvor det er nødvendigt med akut hjælp fra en autoriseret VVS installatør. Så hvis du oplever et akut problem, og du gerne vil finde en VVS installatør i nærheden af Frederiksberg, kan du være sikker på at få hjælp hos os. Vi rykker hurtigt ud til hele Københavnsområdet 24 timer i døgnet, så vi hurtigt og effektivt kan komme dit VVS problem til livs.  

Så hvis du pludselig står i et akut problem med din varme, vand eller gas, kan du altid ringe til vores døgnvagtsservice. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Hvis du har brug for en professionel VVS installatør i nærheden af Frederiksberg, er Københavns Vandservice ApS et godt valg.

Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak, spørgsmål eller tilbud. Du kan også sende os en e-mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig

Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS