Gasservice

Opret en serviceaftale om gasservice hos VVS København – så er du sikker på, at dine gasinstallationer altid fungerer upåklageligt og driftsikkert. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for servicering og installation af naturgas, og vi kan tilbyde en professionel gasservice, der sikrer dig en bedre fyringsøkonomi og skåner dig for akutte fejl og dyre reparationer.

Fleksibel gasservice hos VVS København

VVS København er en virksomhed, som udfører VVS- og gasarbejde i hele hovedstadsområdet. Vi har stor ekspertise inden for vores felt, men vi er også en virksomhed, som stræber efter at yde en service udover det sædvanlige. Derfor rykker vores autoriserede gasmester ud, når du har brug for det – også uden for normal arbejdstid.

Vi tilbyder også serviceabonnement på gasservice, hvor vi kommer hjem til dig efter fast aftale og kontrollerer, at dine installationer fungerer, som de skal. Ved de faste besøg gennemgår vi de tekniske indstillinger og udskifter eventuelle defekte dele. I samme ombæring kontrollerer vi, at din naturgaskedel, dit naturgasfyr eller dit naturgasanlæg bruger den rette mængde naturgas. Med en serviceaftale hos VVS København er du altså både garderet mod akutte driftsstop og sikret en bedre fyringsøkonomi.

Gasservice med kvaliteten og den gode service i fokus

Hos VVS København går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice. Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning og et stykke veludført arbejde, når de har brug for gasservice. Derfor er kvaliteten altid i højsædet. Vi er omhyggelige, har stort kendskab til vores fag, og du er sikret, at dine installationer er stabile og driftsikre, når vi servicerer dem.

Når du får besøg af VVS København, vil du desuden altid møde en høflig gasmester, som taler pænt. Dit hjem er vores arbejdsplads, og vi tilstræber at fremstå præsentable og venlige, når vi udfører vores arbejde. Ganske enkelt fordi vi vil være din foretrukne VVS-virksomhed, og fordi vi behandler vores kunder, som vi selv vil behandles.

Kontakt os, hvis du har brug for gasservice

Ønsker du at oprette et serviceabonnement på dine naturgasinstallationer? Så kontakt os i dag på tlf. 70 87 85 17, og hør nærmere. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på gasservice hjemme hos dig.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du oplever pludselige driftsstop på dine installationer og ønsker akut gasservice – også selv om du ikke har et serviceabonnement. Vi sidder klar ved telefonerne, og vores serviceorienterede og kompetente gasmestre kører ud til dig, når du har behov for det.

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS