VVS København

VVS-installatør i København

Hos VVS København kan vi hjælpe dig med en lang række opgaver inden for vand- og varmesystemer. Vi tager os af både store og små opgaver og tilbyder blandt andet almindeligt VVS arbejde, fjernvarme og serviceeftersyn. Så hvis du skal have repareret dit vandrør, installeret dit fjernvarmeanlæg eller udskiftet din radiator, står vi klar til at hjælpe.

Vi har en bred erfaring inden for området, og vi har stor viden om alle vand- og varmesystemer. Vi udfører reparationer og nye installationer på hele Sjælland.

Hvis du har brug for en autoriseret VVS installatør i området omkring København, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os for spørgsmål, tilbud eller en uforpligtende snak, eller send os en e-mail. Vi har døgnvagt, og kan derfor hjælpe dig med at løse dine vand- og varmeproblemer på alle tider af døgnet, hvis der opstår et akut behov. Du kan kontakte os på telefon eller sende os en e-mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi tilbyder

Hos VVS København har vi stor erfaring med alle former for vand- og varmeinstallationer.

Vi udfører diverse VVS opgaver for private, og vi laver også faste aftaler med virksomheder og foreninger, som vi udfører alle slags VVS opgaver for.

Vi udfører opgaver for private og virksomheder inden for:

 

Vi kan desuden hjælpe med fjernvarmen, hvor vi både kan stå for service og reparation. Vi kan altså installere dit fjernvarmeanlæg, reparere dit vandrør, varetage din service, udskifte dine radiatorer og udføre vand- og varmeopgaverne i forbindelse med nybyg eller renovering af dit badeværelse og køkken. Vi hjælper dig med store og små opgaver, og hos os kan du føle dig tryg ved at få udført opgaverne i en høj kvalitet.

 

Om Københavns VVS København

Hos VVS København er du sikker på at få udført dit VVS arbejde i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi har som målsætning at udføre VVS arbejde af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Herudover sætter vi en ære i at overholde aftaler, rydde op efter os selv og efterlade vores kunder glade og tilfredse. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde i tæt samarbejde med vores kunder, så vi giver dem præcis den løsning, de har behov for til en fornuftig pris.

Kontakt os

Hvis du har brug for en autoriseret og professionel VVS installatør i området omkring København, er VVS København et trygt valg. Med os får du en VVS-installatør med fokus på kvalitet, og vi kan klare alt fra en dryppende håndvask til et strejkende varmeanlæg.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon, og du kan også sende os en e-mail – så vender vi hurtigt tilbage.

Hvis dit problem er akut, er du meget velkommen til at ringe til vores døgnvagt. Det kan være, hvis du har et sprunget vandrør, eller du mangler varme. Så står vi klar til at rykke hurtigt ud og løse dine problemer. Vi rykker ud til hele Københavnsområdet, hvis du står med et akut problem på dine vand- og varmeinstallationer.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine VVS opgaver.

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS