VVS Nørrebro

Din VVS-installatør nær Nørrebro

Københavns Vandservice ApS ligger i kort afstand fra Nørrebro, og vi udfører diverse VVS opgaver af højeste kvalitet. Vi kan hjælpe dig med en lang række opgaver inden for vand og varme. Så hvis du bor på Nørrebro, og du har brug for at få repareret dit vandrør, installeret dit fjernvarmeanlæg eller udskiftet din radiator, er Københavns Vandservice ApS det helt rigtige sted at kontakte.

Vi kan udføre både små og store VVS opgaver, og vi har en lang erfaring og viden om alle vand- og varmesystemer. Vi rykker ud til hele Sjælland og udfører reparationer og nye installationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tilbud eller en uforpligtende snak, hvis du har brug for en autoriseret VVS installatør i nærheden af  Nørrebro. Ring til os eller send os en e-mail. Vi vender hurtigt tilbage til dig.

Vi tilbyder

Hos Københavns Vandservice udfører vi alle former for VVS opgaver for private, og vi laver også faste aftaler med virksomheder og foreninger.

Vi kan udføre:

Vi kan udføre en lang række opgaver inden for vand og varmeinstallationer, hvor vi kan installere dit fjernvarmeanlæg, reparere dit vandrør, udskifte dine radiatorer og udføre vand- og varmeopgaver i køkken og på badeværelser.

Vi har en lang viden og erfaring inden for området, og vi gør en dyd ud af at udføre alle vores opgaver i højeste kvalitet.

Vi hjælper ved akutte behov

Hos Københavns Vandservice ApS nær Nørrebro har vi en døgnvagtsservice, som sikrer, at du kan få hjælp ved akutte VVS problemer. Det kan være ved manglende varme eller et sprunget vandrør. Her rykker vi hurtigt ud til hele Københavnsområdet på alle tider af døgnet, så vi med det samme kan komme dit VVS problem til livs.

Så hvis du pludselig står i et problem med din varme, vand eller gas, kan du altid ringe til vores døgnvagt. Vi løser dine vand- og varmeproblemer hurtigt på alle tider af døgnet.

Om os

Vi har et stærkt team af kompetente VVS’ere, som udfører dit VVS arbejde i højeste kvalitet. Vi har en målsætning om at udføre vores VVS arbejde ordentligt og grundigt hver gang og samtidig give vores kunder en konkurrencedygtig pris. Vi ønsker at efterlade alle vores kunder glade og tilfredse, så vi bliver valgt til den næste VVS opgave. Derfor er vi også opmærksomme på de små ting i hverdagen. Vi gør os blandt andet altid umage med at overholde vores aftaler og at rydde ordentligt op efter os, når vi har udført et stykke arbejde. Vi udfører desuden vores arbejde i tæt dialog med vores kunder, så de får præcis den løsning, du har behov for.

Hos os kan du derfor føle dig tryg ved at få udført opgaverne i en høj kvalitet uden unødigt store omkostninger.

Kontakt os

Hvis du har brug for en autoriseret VVS installatør i området omring Nørrebro, er Københavns Vandservice ApS et sikkert valg.

Ring til os i dag for en uforpligtende snak, spørgsmål eller tilbud, eller send os en e-mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig. Hvis dit problem er akut, kan du altid få hjælp ved at ringe til vores døgnvagt.
Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS