VVS Østerbro

Din VVS-installatør nær Østerbro

Hvis du har brug for en autoriseret VVS installatør i nærheden af Østerbro, er Københavns Vandservice ApS et oplagt valg. Vi ligger i kort afstand fra Østerbro, og vi udfører alle VVS opgaver, som du måtte have brug for. Vi har stor viden og erfaring inden for vand og varme, så hvis du har brug for at få tilsluttet dit gaskomfur, repareret dit vandrør, installeret dit fjernvarmeanlæg eller udskiftet din radiator, er vi det helt rigtige sted at kontakte.

Ring til os i dag, og få et tilbud, eller et svar på dine spørgsmål. Vi tager os altid god tid til de enkelte af vores kunder, og vi tager os også gerne tid til en uforpligtende samtale med dig om dine behov.

Vi varetager diverse VVS opgaver

Hos Københavns Vandservice kan vi udføre både små og store VVS opgaver, og vi tager både opgaver ind for private og for virksomheder og foreninger. Vi kan hurtigt rykke ud til områder som Østerbro, Vesterbro og Nørrebro, og vi kører også gerne til øvrige dele af Sjælland.

Vi har en lang erfaring med at udføre reparationer og foretage nye installationer inden for VVS-området. Vi udfører både almindelige VVS opgaver og VVS serviceeftersyn. Vi kan altså tilbyde at lave en række af opgaver inden for vand og varmeinstallationer. Vi kan for eksempel installere dit fjernvarmeanlæg, reparere dit vandrør, udskifte dine radiatorer og udføre alle vand- og varmeopgaver i køkken og på badeværelset.

Så hvis du har brug for at få lavet noget VVS arbejde i dit hjem eller på din arbejdsplads, står vi klar til at hjælpe. Vi kommer hurtigt ud til dig på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro eller andre dele af København eller Sjælland.

Døgnvagtsservice

Københavns Vandservice ApS har døgnvagtsservice, så du kan være sikker på at få løst dine akutte VVS problemer på alle tider af døgnet. Vi rykker hurtigt ud, hvis du for eksempel mangler varme, eller hvis du har et sprunget vandrør. Vi kører ud til hele Københavnsområdet på alle tider af døgnet, og vi kan derfor hurtigt og effektivt komme dit VVS problem til livs.

Erfarne og kompetente VVS’ere

Hos Københavns Vandservice ApS har vi et stærkt team af VVS’ere, som har en stor viden og erfaring inden for gas, vand og varme.

Vi arbejder alle ud fra en målsætning om at udføre vores VVS arbejde i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler, og vi er opmærksomme på de små ting i hverdagen såsom at rydde ordentligt op efter vores arbejde, når vi har været i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Vores mål er at efterlade vores kunder glade og tilfredse, og det er vores fokus i hverdagen. Derfor udfører vi blandt andet altid vores arbejde i tæt dialog med vores kunder.

Kontakt os

Hvis du har brug for en autoriseret VVS installatør i nærheden af Østerbro, er du altid velkommen til at kontakte Københavns Vandservice ApS. Vi står klar til at tage os af dine VVS opgaver, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Ring til os i dag eller send os en e-mail. Så vender vi hurtigt tilbage med et svar, et tilbud, eller hvad du ellers har brug for.

Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKTINFORMATION

  VVS i København
  Klokkedybet 34
  2730 Herlev
  tlf: 31 62 11 00

ÅBNINGSTIDER

  Kontorets telefontid er:
  Man-fredag: 07.00 – 16.00

FIND OS